Home - verhuur

FEESTJES BIJ BUURTHUIS DOLPHIA

Bent u op zoek naar een zaaltje om een kinderfeestje of verjaardag te houden zodat u thuis lekker geen gedoe en rotzooi heeft. Denk dan aan Buurthuis Dolphia..

Kosten zaalverhuur
De kosten voor het huren van de zaal is €35,00 per uur voor overdag, voor de avond €50,00 per uur en €100,00 voor het barpersoneel. Dit geldt ook als je voor de tijd wilt versieren en na de tijd even opruimen. Het afgesproken bedrag graag voor de tijd betalen. Wilt u contant betalen dan graag in een envelop met de naam, datum en bedrag erop, maar u mag ook met een tikkie betalen. Bij de verhuur is er iemand van de vrijwilligers aanwezig om de bar en de keuken te beheren.
Eindtijd van zaalverhuur
De kinderfeestjes zijn uiterlijk tot 19.00 uur. Graag voor de tijd duidelijk aangeven hoeveel uur u wilt huren. De tijd voor de avond feestjes zijn tot uiterlijk 24.00 uur, wilt u zelf schoonmaken dan is de eindtijd 23.30 zodat u even de tijd heeft om schoon te maken.

Huisregels buurthuis
Het feestje is in het buurthuis, dus graag ook binnen blijven dit ivm dat je in een woonwijk bent.
De buitendeuren gesloten houden ivm lawaai en de hoge kosten voor gas en licht.
Geen glaswerk mee naar buiten nemen, bij ongewenst gedrag (ruzie,overlast, vernielingen) wordt je per direct verzocht het buurthuis te verlaten en wordt de toegang tot het buurthuis de volgende keer geweigerd.

Borg
De borg komt weer terug. De borg bedraagt €25,-. de kosten kunnen na inspectie aan het eind van het feestje weer retour gegeven worden mits het goed is achter gelaten.

Schoonmaak
Na gebruik van de zaal is het aan u zelf of u wilt schoonmaken of niet. Doet u dit liever niet dan kunt u het aan ons overlaten. De extra kosten hiervoor zijn €35,-. Wilt u het liever zelf doen, dan zien we graag dat u de tafels netjes en schoon achterlaat. De vloer even aanveegt en dweilt, vuilniszakken weggooit, de afwas gedaan is en even de wc’s netjes achterlaten.

Voor meer info en reserveren graag contact opnemen met Romy Tel
Tel: 06-19914640

St. Bewonerscommissie Dolphia

Christiaan De Wetstraat 9
7532 PH Enschede

T: 053 851 25 53
info@dolphia.nl

K.v.K.: 60.60.72.03
RISN : 8539.81.243
B.T.W.: NL853981243B01

Volg ons ook op: